fbpx

THE YOUNG DIGITALS IS ÉÉN VAN DE 250 SNELST GROEIENDE BEDRIJVEN VAN NEDERLAND

Met trots kunnen wij vertellen dat The Young Digitals bij de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort en daarmee een groeibedrijf is! Dat blijkt uit onderzoek van de Erasmus Universiteit en NLGroeit. Maar wat is een groeibedrijf precies?  

In het onderzoek van de Erasmus Universiteit definiëren ze een groeibedrijf als volgt “Een ‘Groeibedrijf’ is een snelgroeiend bedrijf (Eng. High-growth firm (HGF)) dat over een periode van drie jaar jaarlijks gemiddeld met meer dan 20% groeide in voltijdse werkgelegenheid (FTE’s), met een minimum van 10 FTE’s bij de start van de meetperiode (OESO, 2023). De Top 250 Groeibedrijven 2023 zijn de 250 meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven in Nederland, en zijn geselecteerd op weging van absolute (in aantal) en relatieve groei (in percentage) van FTE’s tussen 2019 en 2022.” Dit is een hele fijne erkenning van ons werk! 

Toen het bedrijf in 2019 werd opgerichtwas het doel om zo veel mogelijk jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar een baan als Digital Marketeer. Sindsdien hebben 249 jongeren meegedaan aan de kosteloze training, 156 van deze jongeren hebben na het afronden van de training een baan gevonden. Daarnaast zijn 47 jongeren na onze training weer terug naar school gegaan om naast de opgedane ervaring een diploma te halen.  

We zijn enorm trots dat we zo veel jongeren een kans hebben mogen bieden om de eerste stappen in hun carrière te zetten. Daarnaast hebben deze jongeren zich zowel als professional als persoon kunnen ontwikkelen binnen onze organisatie en tegelijkertijd bedrijven als Exact, KRONCRV en het Van Gogh Museum hebben kunnen helpen met de digitale marketing.  

Maar ons werk is nog niet klaar! Wij zullen ons in blijven zetten om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te trainen, werkervaring op laten doen en begeleiden naar een baan in de digitale marketing.  

Social mediabeheer toch niet zelf doen?

Geen tijd om het zelf te laten doen, maar is ChatGPT ook niet de oplossing? Gelukkig zijn onze Young Digitals er ook nog! Wij pakken het beheer van jouw social media graag van je over. Dan heb je er écht geen omkijken meer naar.

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Meer zoals dit:

Dag van een trainingsbegeleider

Dag van een trainingsbegeleider

Met onze marketingtraining helpen we jongeren die vastgelopen zijn aan een basis in digitale marketing. Dit doen we in zes weken, onder begeleiding van onze trainingsbegeleiders. Maar wat houdt het werk van een trainingsbegeleider in? Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Wij liepen een dagje mee met Amanda, de trainingsbegeleider in Utrecht!

Lees meer
Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Het jaar zit er alweer bijna op. Halloween komt eraan, daarna is het twee keer knipperen en dan zijn Sinterklaas en Kerst al geweest. Dus wordt het tijd om vooruit te kijken. Welke socialmediatrends kunnen we in 2024 verwachten? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Lees meer