fbpx

COPYWRITING & BLOGS

Copywriting: werven van klanten met teksten

Goede copywriting biedt de juiste en ook voldoende informatie om je doelgroep te triggeren. Wij zeggen altijd “copywriting is overtuigen”. Maak dit één van de prioriteiten op je website. Want met teksten met de juiste tone of voice, een goede structuur, de vijf W’s (wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe) en versterkende call-to-actions kun jij je doelen behalen. Denk aan doelen als het verkopen van producten en/of diensten, aanmeldingen voor de nieuwsbrief, simpelweg informeren, noem het maar op.

Wij kunnen jouw lezers overtuigen! Wij schrijven teksten die jouw doelgroep aanspreekt en geven ze de informatie waar ze om vragen. Plus het allermooiste: het veranderen van hun gedrag zodat ze tot actie komen! Haal het meeste uit jouw website en laat de copywriting over aan onze copywriters.

Copywriting & blogs 1

LATEN WE SPARREN

Wat is Copywriting?

Zoals eerder gezegd is copywriting het schrijven van teksten die overtuigen. Vaak wervende commerciële teksten met als doel de lezer tot actie aan te zetten. Met zo min mogelijk tekst wil je voldoende informatie leveren over je product en/of dienst, zodat de lezer overtuigt wordt en je product koopt of dienst afneemt.

Copywriters zijn tekstschrijvers gespecialiseerd in het schrijven van zulke wervende teksten. Zij hebben een doel voor ogen en zorgen dat dit doel behaald wordt.

Zijn jouw teksten copywrite-proof?

Merk je dat mensen afhaken of niet tot actie komen na het lezen van de teksten op jouw website? Of je hebt uren gestoken in een blog maar er komt geen resultaat uit? Twijfel je of je teksten wel voldoende informatie bevatten? Dan heb jij goede copywriters nodig!

Onze Young Digitals zorgen ervoor dat de teksten op jouw website overtuigen en de lezer tot actie aanzet. Of ze nou een product kopen, dienst afnemen, contact opnemen, of ergens voor inschrijven. Onze copywriters krijgen het voor elkaar. Zo schrijven we al maandelijks blogs voor bijvoorbeeld UNICEF:

“We zijn erg blij met de maandelijkse support van The Young Digitals! Met de maandelijkse blogs en vlogs dragen zij eraan bij dat wij online makkelijk en op een leuke manier delen wat de actualiteiten zijn rondom UNICEF. De eerste blog en vlog waren een succes, dus we kijken uit naar de komende maanden!”

Melanie Kouters

Content Specialist, UNICEF

The Young Digitals biedt de copywriters die je nodig hebt!

Het inzetten van een professionele copywriter is aan te raden. Waarom dan onze Young Digitals? Zij worden begeleid door professionele tekstschrijvers en krijgen regelmatig trainingen. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de laatste trends rondom het schrijven van teksten.

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor jouw website? Ben je toe aan nieuwe of verbeterde websiteteksten? Of wil je regelmatig blogs posten? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op over de mogelijkheden!

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Mail ons

BEL ONS

070 800 2130

Copywriting & blogs 2

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl