fbpx

SEO

Maak jouw website SEO-proof!

Met een goede SEO-website scoort je website hoger in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Je bent beter en sneller te vinden. Plus, met meer verkeer haal je meer leads binnen. Daarom is het belangrijk om je SEO te verbeteren en te optimaliseren. Dit geldt zowel voor je huidige als nieuwe content.

Behoefte aan SEO-ondersteuning? Onze Young Digitals ondersteunen al de marketingteams van Nationale-Nederlanden en Boijmans van Beuningen met SEO-werkzaamheden. Ook hulp nodig? Lees hier over onze aanpak en neem contact met ons op!

LATEN WE SPARREN

Google-optimalisatie met SEO

SEO kent drie belangrijke pijlers: content, websitetechniek en autoriteit. Alle drie de pijlers zijn key voor je online vindbaarheid. Hoog ranken binnen Google gebeurt namelijk niet automatisch. Maar onze Young Digitals helpen je hierbij!

SEO-content: geschreven voor Google en je doelgroep

SEO-teksten schrijven gaat om relativeren en je verplaatsen in de doelgroep. Zorg dat je content relevant is voor de bezoeker en dat het past bij je doelgroep. Dit krijgen we voor elkaar met een zoekwoordenonderzoek.

Waar zoeken mensen naar om antwoord te krijgen op hun vragen? En op welke zoektermen ben je beter vindbaar? Deze zoekwoorden nemen we mee in het (her)schrijven van teksten en content. Zo houden we rekening met paginatitels/headingtags, de indeling van context en de informatie.

“We hadden snel door dat iemand niet ‘zomaar’ even een blog herschreef. De blogs werden herschreven en vervolgens teruggespeeld naar Nationale-Nederlanden met een duidelijke visie, onderbouwd met data. Het resultaat was dan ook dat we een verbetering zagen wat betreft de positie in zoekmachines en het aantal website bezoekers.”

Maarten van den Bos

SEO specialist, Nationale-Nederlanden

Websitetechniek en SEO

Naast goede SEO-teksten wil je dat je website gebruiksvriendelijk is. Een goede gebruikerservaring vergroot je kans om hoger te scoren binnen de zoekmachines. Dit bereiken we met een snelle paginalaadtijd, een goede menustructuur en makkelijke navigatie voor je bezoekers.

Ook de indexatie van de website is belangrijk. Kan Google de index van jouw pagina’s lezen? Als dit niet het geval is, ben je simpelweg niet te vinden in de zoekmachines. Om ervoor te zorgen dat Google jouw website kan indexeren, maken wij de back-end van jouw website en pagina’s van top tot teen in orde. Denk aan ALT-teksten, meta-descriptions, zoekwoorden, enzovoort!

Autoriteit, ook off-site SEO-proof!

Ook ‘off-site’ valt veel te winnen, oftewel, alles wat buiten je website ligt. Links bepalen namelijk de autoriteit van je website. Denk hierbij aan links op andere websites die verwijzen naar jouw website. Zijn er veel links die verwijzen naar een pagina op de website of naar de homepage? Dan heb je kans op een hogere autoriteitsscore en zijn je rankings kansen binnen de zoekmachine hoger. Wij maken een online marketingscan om jouw autoriteitsscore te verhogen!

Onze Young Digitals maken jouw website SEO proof!

Een belangrijke toevoeging voor onze Young Digitals is werkervaring: hoe meer opdrachten, des te meer werkervaring voor onze digitale doorzetters. Daarom zijn we altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen!

Is jouw website toe aan een SEO-analyse? Of wil je graag maandelijks werken aan je online vindbaarheid door middel van blogs? Wanneer wij aan de slag gaan met de optimalisatie van jouw SEO, kiezen we voor een aanpak die zichzelf bewezen heeft. Laat een bericht achter en we vertellen je welke toegevoegde waarde wij jouw bedrijf bieden!

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.