fbpx

SENIOR ACCOUNTMANAGER

Heb jij minimaal 5 jaar laten zien commerciële successen te realiseren? En wil je graag maatschappelijke impact maken? Dan is dit jouw kans!

Sociale onderneming The Young Digitals is op zoek naar een gedreven senior accountmanager die een flinke commerciële impuls geeft aan onze organisatie en daarmee een waardevolle bijdrage levert aan de carrière van onze young digitals!

The Young Digitals behoort tot de 250 meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven van Nederland met vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. 

Doel van de functie

The Young Digitals bedient bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan online marketing- en communicatiesupport én die invulling willen geven aan hun maatschappelijke rol. Wij richten ons op de bedrijven (midsize en corporate market) en op grote organisaties in de (semi-) publieke sector.

Als (senior) accountmanager…

 • …bouw jij ons netwerk van klanten uit. Veel bedrijven en organisaties hebben behoefte aan uitvoerende marketingondersteuning. Het is jouw taak om nieuwe connecties te maken.
 • …versterk jij de relatie met bestaande klanten. Binnen grote organisaties zijn er veel kansen. Als ervaren salesmanager weet jij om upsell en cross-sell kansen te pakken en zo het netwerk binnen bestaande klanten uit te breiden.

Wij zijn opzoek naar een collega met veel commerciële ervaring én die het belangrijk vindt om sociale impact te maken. 

Trackrecord

Als accountmanager bouw jij voort op het sterke verhaal van The Young Digitals, aansprekende klantcases, en onze online marketing en PR campagnes. De afgelopen jaren hebben wij een uitstekend trackrecord opgebouwd door lange termijn samenwerkingen aan te gaan met organisaties als VodafoneZiggo, Nationale-Nederlanden, Alliander, Exact en Rijksmuseum.

Om onze groei te versnellen en om meer jongeren te begeleiden naar een baan als online marketeer, zijn wij op zoek naar een persoon die op directieniveau waardevolle relaties opbouwt, een bestaand netwerk van potentiële klanten meebrengt en gelooft in de waarde van sociale ondernemingen.

Kennis en ervaring

 • Commercieel trackrecord: je hebt laten zien dat je in staat bent om nieuwe B2B klanten te werven in een competitieve markt.

 • Relatiemanager: naast het werven van klanten weet je ze te behouden. Je bent in staat om op verschillende niveaus te acteren: van directieniveau tot afdelingsmanager.

 • Je bent vasthoudend en weet op een charmante wijze aan tafel te komen bij nieuwe relaties.

 • Je hebt affiniteit met online marketing en je bent bereid je te verdiepen in deze materie.
 • Je hebt plezier in je werk en dat straal je uit. Je krijgt veel energie om samen met collega’s je in te zetten voor onze sociale missie. Tegelijkertijd zie je commerciële kansen om onze groei ambities te realiseren.

Wat bieden wij?

 • Een mooi marktconform salaris gebaseerd op werkervaring en commercieel trackrecord. 
 • Mogelijkheid van hybride werken.
 • 8% vakantiegeld.
 • Pensioenregeling.
 • Mobiele telefoon en MacBook.
 • Vergoeding kosten woon-werk verkeer.
 • Dienstverband: 12 maanden contract met intentie tot vast contract.
 • Standplaats Den Haag.
 • Werken bij een snelgroeiende organisatie die sociale impact maakt.

Bakje koffie doen?

Benieuwd wie wij zijn? Of wil je meer weten?
Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

Stuur een berichtje of bel naar:
+31 6 538 239 22
sjoerd@theyoungdigitals.nl

Of solliciteer via onderstaande knop! 

Over The Young Digitals

Sociale onderneming The Young Digitals helpt jongeren die vastgelopen zijn aan een baan als digitaal marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 6 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.

Hierbij werken wij samen met bedrijven en organisaties die een sprong voorwaarts willen maken op het gebied van digitale marketing. Wij bieden hen professionele online marketingdiensten en capaciteit. En tegelijkertijd doen onze jongeren relevante werkervaring op.

Jongeren uit de doelgroep

The Young Digitals richt zich op jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn in Nederland ruim 300.000 jongeren die door een combinatie van persoonlijke, sociale en financiële problemen geen kans hebben op een baan met toekomst.

The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen.
Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan. Zonder hulp zal de afstand tot de arbeidsmarkt van deze jongeren steeds verder toenemen.

Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 6 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.

Kortom, The Young Digitals biedt nieuwe kansen, van training naar toekomst.