fbpx

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Social media uitbesteden betekent (veel) tijd besparen

Wil jij je social media uitbesteden? Groot gelijk heb je! Social media marketing is belangrijk voor elke onderneming. Tegenwoordig zijn social media platformen dé manier om gezien te worden als bedrijf, merk of organisatie. Met social media gebeurt er veel, verandert er veel, en snel ook. Het is altijd in beweging. Bij blijven met de laatste trends is dan ook niet makkelijk en kost veel tijd. Tijd die je mogelijk niet hebt of die je er niet aan wil besteden. Maar geen zorgen, we got you! Onze Young Digitals helpen je graag met het beheren van jouw social media kanalen. Dat bespaart jouw marketingteam een hoop tijd.

Wij zorgen dat we regelmatig posten en op de juiste momenten, we zorgen voor aantrekkelijke content en we kennen de laatste trends op alle social media kanalen!

Social media uitbesteden 1

LATEN WE SPARREN

social media uitbesteden

Social media beheer van A tot Z

Voor inspirerende teksten, mooie visuals, pakkende call-to-actions hebben we een social media strategie nodig. Allemaal zodat de content in lijn is met jouw doelstelling en bedrijf. Wij gaan voor jou op onderzoek uit, met behulp van online marketing tools, voor heldere inzichten. Zo krijgen we een goed beeld hoe we het beste jouw content vormgeven en wat jij als bedrijf uit de content wil halen. Aan de hand daarvan maken we een mooie social media planning. Wil je nog een stapje verder? We meten de resultaten en stellen een volledig online marketing rapport op!

“Het is erg fijn samenwerken met The Young Digitals. Het is overzichtelijk en we kunnen er vanuit gaan dat onze content op het juiste moment online wordt geplaatst. Wij zijn blij dat we op deze manier kunnen bijdragen aan dit mooie initiatief!”

Karolien Sas

Teammanager Communicatie & Events, InnovationQuarter

Social media uitbesteden aan onze Young Digitals

Waarom je social media uitbesteden aan onze Young Digitals? Omdat dit de sociaal maatschappelijke oplossing is voor je tijdsbesparing! Je helpt een Young Digital aan waardevolle werkervaring. Bij elke opdracht zorgt een ervaren senior marketeer voor de kwaliteitsbewaking.
Toe aan social media ondersteuning en vastigheid van onze Young Digitals? We vertellen je graag wat we voor jou kunnen doen in een persoonlijk adviesgesprek! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

 

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Mail ons

BEL ONS

070 800 2130

Social media uitbesteden 2

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl