fbpx

STICHTING THE YOUNG DIGITALS IMPACT

Elk talent verdient een kans

Deze stichting heeft als missie om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar een baan als digital marketeer.

Dit betekent concreet dat vanuit de stichting werkzaamheden worden verzorgd gericht op de verkleining van de afstand naar de arbeidsmarkt en cross-sectorale begeleiding naar beroepen waar een tekort is.

De werkzaamheden die door de stichting worden uitgevoerd zijn de training, persoonlijke begeleiding (coaching), intensieve begeleiding tijdens de marketingwerkzaamheden voor opdrachtgevers, en de ondersteuning in het vinden van werk. De kosten van dit ontwikkelingsprogramma worden door de stichting gedekt.

De uitvoering van de marketingondersteuning aan opdrachtgevers wordt in opdracht van de stichting uitgevoerd door The Young Digitals BV, een sociale onderneming met PSO Trede 3 certificering.

KVK nummer Stichting: 84056479

Jurre aan het werk Marketeer

Onze Doorzetters

Je barst van het talent en de wil om iets te maken van je leven. Maar soms kan het anders lopen dan je eigenlijk zou willen. Er kan immers een hoop gebeuren in een mensenleven en daar heb je niet altijd invloed op. Dan loop je opeens vast op de gebaande paden van ouders, onderwijs en werk.

Wij geloven dat iedereen een kans verdient. Zeker als je keihard wil werken om te laten zien dat je een held bent in de online wereld. Niet opgeven maar doorgaan. En juist deze eigenschap is kenmerkend voor onze trainees en digital marketeers.

Wij noemen dat digitale doorzetters.