fbpx

ONLINE MARKETING RAPPORTAGES

Meer inzicht met online marketing rapportages

Gericht aan de slag met je marketing door middel van analyses en online rapportages! Met online marketing rapportages krijg jij de inzichten en de kennis om toekomstige marketingbeslissingen te maken voor het juiste resultaat. Dit doe je door marketingstatistieken te verzamelen en te analyseren.

Voor up-to-date resultaat is het verstandig om deze rapportages en analyses maandelijks te maken. Is dat teveel werk? Geen zorgen! Onze Young Digitals staan voor je klaar. Zo maken we o.a. maandelijkse rapportages voor De Universiteit van Amsterdam, De Haagse Hogeschool en VodafoneZiggo. Wil je weten waar wij ons in specialiseren? Lees dan snel verder.

Online marketing rapportage 1

LATEN WE SPARREN

Online marketing rapportage

Social media rapportage & analyse

Een social media rapportage geeft inzicht in welke advertenties, maar ook welke organische posts, op welke kanalen het meeste resultaat opleveren.

Kom erachter welke advertenties het meest effectief zijn bij jouw doelgroep of welke helemaal niet. Wij verzamelen alle benodigde data en verwerken dit in een overzichtelijke marketing rapportage zodat jij weet welke advertenties succesvol waren en je hierop kunt inspelen. Zo haal je alles uit je campagne budgetten!

Post je regelmatig organisch op je social media? Ook hiermee helpen we je sneller je doelen te behalen door middel van overzichtelijke rapportages en analyses. Want organische posts gaan niet alleen maar om likes: ook met organische posts haal je klanten binnen en vergroot je je bereik. Wij zetten alle data voor je op een rij in een online marketing rapportage, zodat je weet waar kansen liggen.

Website rapportage & analyse

Een website rapportage geeft inzicht in de prestaties van je website. Weet precies waar je bezoekers afhaken of wat je moet doen om je doelen te bereiken. Met onze marketing analyse en rapportage laten we je dit makkelijk zien. Zo weet jij hoe je je website kunt optimaliseren en behaal je sneller je doelen. Of dat nou gaat om het verkopen van je diensten of producten, het verzamelen van leads of het krijgen van inschrijvingen.

Ga gericht aan de slag met je online marketing.

Met goede inzichten in je online marketing prestaties bespaar je tijd en geld. Je kunt gerichter te werk gaan om jouw doelen te behalen.
Waarom onze young digitals jouw online marketing rapportages en analyses willen maken? Omdat dit de sociaal maatschappelijke oplossing is voor professionele en heldere inzichten! Je helpt een Young Digital aan waardevolle werkervaring. Bij elke opdracht zorgt een ervaren senior marketeer voor de kwaliteitsbewaking.

Ben jij toe aan de ondersteuning en vastigheid van onze Young Digitals? Elke maand op een vaste dag jouw online marketing rapportages ontvangen, zodat jouw team gericht aan het werk kan? We vertellen je wat we voor je kunnen betekenen!

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Mail ons

BEL ONS

070 800 2130

Online marketing rapportage 2

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl