fbpx

ONLINE MARKETING
DETACHERING 

Detachering: een aanvulling voor jouw marketing team én waardevolle werkervaring voor onze Young Digitals. Tijdelijke opvulling nodig voor bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof? Of algemeen tijdelijk handen te kort? Onze Young Digitals staan in de startblokken! Exact, Essent en De Gemeente Den Haag gingen je voor. Lees verder!

Ervaren online marketing support

Onze digitale doorzetters hebben uitgebreide kennis en waardevolle werkervaring op het gebied van online marketing. Zij bezitten praktische online marketing vaardigheden. En zo blinken zij bijvoorbeeld uit in SEO, aansprekende content en transparante analyses. Ze nemen je werk uit handen en bieden online marketing ondersteuning – goed en snel.

Martijn en Selina aan het werk

Online marketing detachering++

Als je een Young Digital in je team opneemt, krijg je ons er bij. Wij bieden gedetacheerde online marketeers alle support die zij nodig hebben om in jouw organisatie de digitale lat een stukje hoger te leggen.

Wat betekent dat in de praktijk? Dat zij altijd toegang hebben tot senior online marketeers die hun met raad en daad kunnen ondersteunen. Zo helpen we niet alleen onze Young Digitals, maar ook jouw organisatie met kennis en advies. Ons doel: een waardevolle aanvulling leveren bij jou op de werkvloer en waardevolle werkervaring voor onze Young Digitals.

Elk talent verdient een kans

Sociale onderneming The Young Digitals helpt jongeren die vastgelopen zijn aan een baan als digitaal marketeer. Sommige jongeren maken een moeilijke start in hun leven. Door een combinatie van problemen hebben zij geen zicht op een baan met toekomst. Wij geloven dat iedereen een kans verdient.

Door middel van een driedelig traject stomen we deze gemotiveerde jongeren klaar voor een carrière als digital marketeer.

1. Een gratis zes-weekse online marketing training.
2. Waardevolle werkervaring voor onze klanten en partners
3. Een detachering bij misschien wel jouw organisatie

“Young Digitals Nina en Melanie hebben de afgelopen zes maanden ons team versterkt. Met de kennis en ervaring die zij bij The Young Digitals hebben opgedaan, hebben zij een flinke impuls gegeven aan onze rapportages en kanaal beheer.”

Shanna Wiegerinck

Content regisseur, De Haagse Hogeschool

Kun je extra handen gebruiken bij je online marketing?

De detacheringen van onze Young Digitals zijn een toegevoegde waarde voor organisaties. Zo traden al meerdere Young Digitals na de detachering in dienst bij de organisaties die zij hielpen. Lees hier bijvoorbeeld het succesverhaal van Melanie bij de Haagse Hogeschool. 

We hebben ze getraind, gaven ze waardevolle werkervaring en nu staan onze digitale doorzetters in de startblokken voor jouw organisatie.

Heb jij interesse in de hulp van onze digitale talenten? Laat dan je gegevens achter via dit formulier.

 

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.