fbpx

PERSONAL DEVELOPMENT

Sommige jongeren maken een moeilijke start in hun leven. Wij geloven dat iedereen een kans verdient. Daarom biedt The Young Digitals een programma waarin persoonlijke ontwikkeling, werkervaring en plezier centraal staan voor trainee en werknemers.

The Young Digitals richt zich op jongeren tussen 18-27 jaar die een opstap kunnen gebruiken. Doorgaans zijn dit jongeren met een of meerdere kenmerken:

 

  • Geen afgeronde opleiding;
  • Geen baan (waarvan sommigen een uitkering ontvangen);
  • Jongeren die veel tegenslag hebben gekend in hun leven.

DE AANPAK

Ons doel is om jongeren middels training, werk voor onze klanten en detachering naar een baan binnen de online marketing te begeleiden. Maar onze begeleiding gaat verder dan enkel online marketing! We hebben een intensief programma ontwikkeld waarin de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer centraal staat. Zo zetten we o.a. coaching, inhouse trainingen en sport in om onze jongeren klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Gratis tienweekse online marketing training

Elke week maken de jongeren kennis met een uniek onderdeel van online marketing zoals SEO, content en social media. Diezelfde week gaan zij aan de slag voor echte klanten waaronder ADO Den Haag in de Maatschappij, Hotel New York en Boijmans-Van Beuningen.

Waardevolle werkervaring onder begeleiding

Na de training treden er jongeren bij The Young Digitals in dienst. Hier gaan zij onder begeleiding van ervaren marketeers aan de slag voor klanten zoals UNICEF, Nationale-Nederlanden en VodafoneZiggo.

Inhouse trainingen

Na de 10-weekse training stopt het ontwikkelen niet. Iedere maand volgen de Young Digitals verdiepende vaktrainingen zoals SEO, Google Analytics en content. Ook trainen we soft skills als persoonlijk leiderschap en time management.

1-op-1 coaching van personal developer

Gedurende het hele traject is er begeleiding van een personal developer. Zij is een vertrouwens persoon waarmee over welzijn en ontwikkeling wordt gesproken. Daarnaast maken we met iedereen een Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Teambuilding! Lunchen, sporten en borrelen

Teambuilding en het thuisvoelen in het team vinden we erg belangrijk. Zo sporten we wekelijks samen, omdat dit bijdraagt aan zowel de fysieke als de mentale gezondheid. En lunchen we dagelijks met elkaar, zodat we elkaar niet alleen over werkzaken spreken.

Met en van elkaar leren met The Young DigiTalks

Iedere 6 weken is het tijd voor The Young DigitalKs: elkaar projecten presenteren, leerpunten bespreken en vragen stellen. Met na afloop tijd voor gezelligheid!

The Young Digitals Network

Voor alle oud-trainees en medewerkers organiseren we regelmatig ‘The Young Digitals Network’. Hierdoor houden zij hun netwerk up to date en is er gelegenheid nieuwe kennis op te doen door de seminars en workshops die we gratis aanbieden.

Personal development 1

“Voordat ik hier terecht kwam werkte ik in de horeca, nadat ik mijn studie had afgebroken. Ik was hard op zoek naar iets anders, maar kwam niet verder doordat ik geen afgerond vervolg diploma heb. Door de training en de werkervaring die ik bij The Young Digitals opdoe ervaar ik dat ik veel meer kan dan ik dacht. Ergens wist ik het wel, maar ik heb nu een bewijs. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.”
-Jurre

Personal development 2

“Na een periode waarin het niet meezat in mijn leven werd ik na het afronden van de 10-weekse training werd ik aangenomen bij het projectbureau van The Young Digitals. Ik heb me helemaal vastgebeten in de datakant van het vak en werd verantwoordelijk voor de maandelijkse rapportages en SEO-analyses voor verschillende opdrachtgevers. Na 7 maanden detachering ben ik aangenomen bij de Haagse Hogeschool als data analist.”
-Melanie

Personal development 3

“Door mijn traject bij The Young Digitals weet ik nu wat ik wil en waar ik goed in ben! Door ziekte heb ik lange tijd thuis gezeten en kon ik mijn opleidingen niet afmaken. Bij The Young Digitals heb ik in korte tijd ongelofelijk veel geleerd over verschillende disciplines binnen de digital marketing. Daarbij ben ik tevens een half jaar gedetacheerd bij de Haagse Hogeschool, wat een waardevolle toevoeging is op mijn CV.”

-Nina

Personal development 4

“Voordat ik hier terecht kwam werkte ik in de horeca, nadat ik mijn studie had afgebroken. Ik was hard op zoek naar iets anders, maar kwam niet verder doordat ik geen afgerond vervolg diploma heb. Door de training en de werkervaring die ik bij The Young Digitals opdoe ervaar ik dat ik veel meer kan dan ik dacht. Ergens wist ik het wel, maar ik heb nu een bewijs. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.” 
-Jurre

Personal development 5

“Door mijn traject bij The Young Digitals weet ik nu wat ik wil en waar ik goed in ben! Door ziekte heb ik lange tijd thuis gezeten en kon ik mijn opleidingen niet afmaken. Bij The Young Digitals heb ik in korte tijd ongelofelijk veel geleerd over verschillende disciplines binnen de digital marketing. Daarbij ben ik tevens een half jaar gedetacheerd bij de Haagse Hogeschool, wat een waardevolle toevoeging is op mijn CV. ”

-Nina

Personal development 6

“Na een periode waarin het niet meezat werd ik na het afronden van de 10-weekse training werd ik aangenomen bij het projectbureau van The Young Digitals. Ik heb me vastgebeten in de datakant van het vak en werd verantwoordelijk voor de maandelijkse rapportages en SEO-analyses voor verschillende opdrachtgevers. Na 7 maanden detachering ben ik aangenomen bij de Haagse Hogeschool als data analist.

-Melanie