fbpx

SEA

Jouw doelen bereiken

met SEA-campagnes

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit is een vorm van online adverteren die zich specifiek richt op het adverteren in browsers zoals Google, Bing of Yahoo. Het voordeel van adverteren in de browser is dat je een stuk sneller wordt gevonden en dat de zichtbaarheid van je merk vergroot wordt. Daarnaast kun je met meer verkeer op je website ook meer leads genereren!  

Behoefte aan SEA-ondersteuning? Neem zeker contact op! Onze Young Digitals ondersteunen nu al de marketingteams van bijvoorbeeld Jeugdreuma Vereniging Nederland en Groveko met SEA-werkzaamheden. Ook hulp nodig? Lees hier over onze aanpak en neem contact met ons op! 

LATEN WE SPARREN

Zoekwoordenonderzoek

Een goede SEA-campagne begint bij het ontdekken van waar jouw publiek naar zoekt. We helpen jouw bedrijf met het opzetten van een diepgaand zoekwoordenonderzoek. Hierbij identificeren wij alle relevante zoekwoorden die aansluiten bij de branche en de doelgroep voor jouw bedrijf. 

Advertentiecreatie

Advertenties moeten leuk en interessant zijn. Hiermee wek je de aandacht van je doelgroep. Onze Young Digitals maken altijd relevante advertenties die eruit springen en opvallen in de zoekresultaten.  

Campagnebeheer 

Een van de belangrijkste aandachtspunten bij een campagne is om de Return Of Interest (ROI) te maximaliseren. Met kleine aanpassingen kun je soms je bereik al enorm vergroten! Daarom beheren en optimaliseren wij jouw advertentiecampagnes. Zo krijg je het beste resultaat.  

Doelgroeptargeting  

Je doelgroep kennen is een goede eerste stap. Weten hoe je op je doelgroep inspeelt is een stuk moeilijker. Wij zorgen ervoor dat alle advertenties gericht zijn op de mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.  

Budgetbeheer

Hoeveel van je budget geef je uit aan één advertentie? Hoe doe je dat het efficiëntst en tegelijkertijd met minimale uitgaves van je budget? Wij zorgen ervoor dat advertentiebudget effectief wordt besteed en bieden transparante rapportages over de advertentie-uitgaven aan.  

A/B Testen 

Testen is een ontzettend groot onderdeel van campagnes draaien. Wat slaat wel aan op de doelgroep en wat niet? Het verschil kan al zitten in een andere titel of een andere call to action. Daarom voeren wij tests uit om de prestaties van verschillende advertenties te vergelijk en te verbeteren.  

Onze Young Digitals maken jouw SEA-campagne een succes!

The Young Digitals is een sociale onderneming, waar jongeren het vak van Digital Marketeer leren onder begeleiding van ervaren seniors in het vak. Door met ons in zee te gaan help je hen de praktische ervaring opdoen die zo vaak nog gemist wordt.

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw nieuwste SEA-campagne? Neem dan zeker vrijblijvend contact op.

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.