fbpx

SOCIAL MEDIA CAMPAGNES

Social media campagnes met effect

Social media campagnes heb je in alle soorten en maten. Denk aan Facebook, LinkedIn, TikTok, Youtube. Wil je volgers, inschrijvingen of naamsbekendheid? Een social media campagne is vaak is de meest effectieve manier om snel je online doelen te behalen. Niet zeker welk doel het beste bij jouw missie of product past? Afhankelijk van jouw doelen en doelgroep werken onze Young Digitals een social media campagne uit, testen deze grondig en gaan daarmee #live!

Social media campagnes

LATEN WE SPARREN

Social media campagne

Social media campagnes met effect

Om maximaal rendement te halen uit een social media campagne is een gedegen strategie belangrijk. Middels deze strategie bepalen we op welke platforms je het beste kunt adverteren, welke doelgroep je moet benaderen en met welke doelen en budgetten je kan werken. Zonder een goede strategie is het moeilijk om naar je doelen te werken.

Onze Young Digitals hebben ervaring met opzetten van verschillende campagnes. Van Instagram Poll Campagnes voor Vesteda om een marktonderzoek uit te voeren onder millennials, tot het werven van leden voor een maatschappelijk project voor Startup In Residence. Onze Young Digitals voeren de campagnes van A tot Z uit. Van de content creatie, campagne planning tot de rapportages!

De juiste strategie voor elke social media campagne

“The Young Digitals zette vier Instagram Poll Campagnes op, met in elke advertentie een poll. Het bereik van de advertentie was boven onze verwachting! Door deze polls kregen we antwoorden op onze vragen over de behoefte van Millennials. Daarnaast zagen de campagnes er professioneel uit en sloten aan bij de huisstijl van Vesteda.”

Elles Dontje

Researcher, Vesteda

Behaal je doelen met online campagnes

Dus wil je bovenaan staan in Google door middel van Google Ads, meer views op je video’s, inschrijvingen voor een online event of meer sales behalen met je website? Onze Young Digitals bereiken het met online marketing campagnes op maat!

Benieuwd wat wij voor jouw online marketing kunnen betekenen? We vertellen het je graag!

Heb je juist hulp nodig met het beheren van je organische marketing? Lees dan hier alles over het uitbesteden van je social media!

 

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Mail ons

BEL ONS

070 800 2130

Social media campagnes 1

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl