fbpx

Zo ziet een dag als trainingsbegeleider eruit

Met onze marketingtraining helpen we jongeren die vastgelopen zijn aan een basis in digitale marketing. Dit doen we in zes weken, onder begeleiding van onze trainingsbegeleiders. Maar wat houdt het werk van een trainingsbegeleider in? Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Wij liepen een dagje mee met Amanda, de trainingsbegeleider in Utrecht!

Maandag, 8:30 – de werkdag begint

Nieuwe week, nieuwe kansen. Afgelopen donderdag vierden we in Utrecht onze ‘half way party’. Daarin proosten we op het feit dat we (de naam zegt het al) halverwege zijn. Dat betekent dat ik vandaag nog even wat slingers op te ruimen heb, zodat de ruimte weer helemaal klaar is voor gebruik als de trainees over een half uurtje binnen komen lopen. Nog even snel wat mailtjes naar klanten eruit en de voorraad koffiecapsules aanvullen en ik kan er weer tegenaan!

9:00 – let’s train

Op maan- en dinsdagen komt een collega de training geven. Elke week met een ander thema, maar het sluit altijd aan bij het werk dat we uitvoeren binnen The Young Digitals. Zo kent de trainee de werkwijze al, mohten ze bij ons in dienst komen. De trainers zelf komen vaak ook uit eerdere trainingsgroepen en kunnen zo de nieuwe trainees perfect de kneepjes van het vak leren. Maar ook ikzelf leer iedere keer weer handige tips & tricks.

12:00 – ping, ping, etenstijd

Bij The Young Digitals lunchen we samen. Voor mij is dat het moment om bij te praten met mijn collega’s. Als ik geluk heb, hebben ze zelfs al een eitje voor me gekookt.

12:30 – het leukste deel van de week

Nog kauwend op mijn laatste stukje boterham spring ik de fiets op. Op maandag gaan we ’s middags langs bij bedrijven in en rondom Utrecht, om te leren hoe zij de marketing uitvoeren en een toffe case voor ze te maken. Zo zijn we al op bezoek geweest bij bedrijven als Theater Utrecht, VodafoneZiggo en Bol.com en zijn altijd op zoek naar nieuwe bedrijven om bij langs te mogen komen. Stuur me dan ook zeker een berichtje als we binnenkort bij jou op de stoep mogen staan!

14:30 – bye, bye, trainees

Voor de trainees zit de dag erop, maar ik ga nog even door. Ik zet de presentaties klaar voor morgen, kijk de opdrachten na van vorige week en bel met de aanmeldingen voor de nieuwe trainingsronde. Daarnaast check ik nog even in bij mijn collega’s in de projectorganisatie. Waar zijn zij mee bezig? Zijn er nog dingen waar ik even mijn blik op kan werpen? Ik help natuurlijk graag.

17:00 – tijd om af te sluiten

Zo’n werkdag vliegt voorbij. Tijd om naar huis te gaan. Tot morgen.

Zie jij deze functie ook wel zitten?

Neem een kijkje bij onze vacatures!

Meer zoals dit:

Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Het jaar zit er alweer bijna op. Halloween komt eraan, daarna is het twee keer knipperen en dan zijn Sinterklaas en Kerst al geweest. Dus wordt het tijd om vooruit te kijken. Welke socialmediatrends kunnen we in 2024 verwachten? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Lees meer