fbpx

WEBSITES EN GRAFISCH DESIGN

Websites en grafisch design 1

Webdesign met de juiste strategie

Een website bouwen is natuurlijk meer dan een mooi plaatje maken, je moet ook een goed aanbod van content hebben speciaal voor jouw bezoekers. Daarnaast is de achterliggende structuur wat je website helemaal compleet maakt.

Door de juiste call-to-actions te gebruiken in combinatie met relevante en overtuigende content en een duidelijke customer journey bouw je jouw totaalplaatje. Zo maak je van al je bezoekers daadwerkelijke klanten!

Wil je weten wat The Young Digitals voor je kunnen doen? Lees dan verder!

 

Websites en grafisch design 1

Kies voor webdesign met impact!

Een mooie en effectieve website is niet alleen het visitekaartje voor je bedrijf, het is de bron van nieuwe klanten. Laat The Young Digitals jouw website ontwerpen, bouwen en optimaliseren. Onze jonge talenten begrijpen als geen ander de online wereld. We maken graag kennis met jouw onderneming!

Heb je vragen?

Neem contact op met een van onze digital marketeers!

Waarom is het belangrijk een goede website te hebben?

Met je website laat je zien wie je bent en wat je doet. Maar daarnaast wil je ook dat je uit je website leads genereert, oftewel, in contact komt met potentiële klanten. Hoe doe je dat nou?

Allereerst is het hebben van een mooie en duidelijke website goed om betrouwbaarheid te creëren. Wanneer bezoekers op jouw website komen wil je een professionele uitstraling hebben. Houd je daarbij rekening met de achterliggende structuur dan ben je online ook beter vindbaar voor jouw klanten. Tegenwoordig heeft vrijwel elk bedrijf een website, dus een juiste en effectieve aanpak is noodzakelijk als je niet achter wilt blijven!

In 6 stappen naar een effectieve website

  1.  Doelgroep analyse
  2. Styleguide
  3. Website structuur
  4. Content creatie
  5. Design
  6. Bouw

Stap 1: Doelgroep analyse

Wij beginnen met een uitgebreide doelgroep analyse. Wie zijn jouw klanten en waar liggen hun interesses? Welke taal spreken ze en wat is hun koopgedrag?

Stap 2: Styleguide

Zo kunnen we kijken wat de juiste content en kleurenschema voor jouw doelgroep is. Dat leggen we vast in een styleguide. Uiteindelijk is het belangrijk dat jouw website zo goed mogelijk aansluit bij wat jouw bezoekers willen zien.

Stap 3: Website structuur

Vervolgens duiken we de achterkant van de website in en brengen we een duidelijke structuur aan in de pagina’s. Door dit vanaf het begin te doen kunnen we er gelijk voor zorgen dat je website zo optimaal mogelijk is voor SEO, dat scheelt later namelijk weer kosten! De indeling van de website bepaalt daarnaast een goede customer journey. Vaak zien we dat webdesigners de focus leggen op het uiterlijk en niet de achterkant. Door in het begin al rekening te houden met conversiedoelen kunnen wij doelgerichter te werk gaan en heb jij er uiteindelijk meer baat bij. 

Websites en grafisch design 3

Stap 4: Content creatie

Nu een strakke structuur is opgemaakt, wordt dit opgevuld met content. Het is de bedoeling dat je content prikkelt, de juiste boodschap overbrengt en je doelgroep activeert.
Wij kunnen unieke content creëren die jullie doelgroep aanspreekt, maar natuurlijk kunnen jullie ook zelf de content aanleveren. Bij het maken van content letten wij op de stijl en de plaatsing op de website. Contentcreatie bestaat uit foto’s, video’s, tekst, infographics en blogberichten. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de content geoptimaliseerd is voor SEO. Op deze manier wordt de uitstraling van de website mooi én effectief.

Stap 5: Website design

Zodra dit staat maken we een aantal mock-ups. Oftewel, mogelijke concept websites. Deze presenteren wij aan jou en bespreken we totdat we jullie droomdesign concreet hebben.

Stap 6: Website bouw

Vervolgens bouwen wij de website, helemaal zoals besproken en gaan we nogmaals een feedbackronde in.

Zo blijven we de website verbeteren totdat hij perfect aansluit bij jouw wensen.

Jij ook zo’n top website?

Dat klinkt goed, toch? Onze creatieve Young Digitals helpen je met alle plezier aan een efficiënte en representatieve website die voldoet aan al jouw wensen. 

Wil je echt het complete plaatje? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuw logo, nieuwe huisstijl of algemene contentcreatie. Dan doen we dat natuurlijk ook!

Neem gelijk contact met ons op, dan bespreken we het verder.

Mail ons

BEL ONS

070 800 2130

Websites en grafisch design 4

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl