fbpx

IN DE SCHIJNWERPERS: EEN VLIEGENDE START, SAMEN MET FANTASTISCHE PARTNERS

Het afgelopen jaar hebben we met The Young Digitals een vliegende start gemaakt. Het is onze missie om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar een baan als digitaal marketeer. Tegelijkertijd ondersteunen we bedrijven en organisaties met steengoede marketing!

Zo hebben afgelopen tijd 60 jongeren ons opleidingsprogramma gevolgd waar zij de belangrijkste online marketingskills leerden. En nu werkt een enthousiast team van jongeren – onder begeleiding van onze ervaren professionals – aan uitdagende marketingopdrachten. Deze impact kunnen wij maken door onze partners die onze missie ondersteunen.

We zijn hen onwijs dankbaar en daarom willen we hen in de schijnwerpers zetten!

ING Nederland Fonds

ING Nederland Fonds werkt samen met 25 maatschappelijke ondernemers, waar wij er een van zijn. ING Nederland Fonds en The Young Digitals hebben een driejarig partnership gesloten. Met de kennis, netwerk en financiële ondersteuning van het ING Nederland Fonds hebben wij ons programma kunnen lanceren en hebben we onze jongeren kunnen ondersteunen. Een initiatief waar wij dus erg blij van worden!

Voor de announcement van het partnership werd co-founder Sjoerd Hauptmeijer geinterviewd. Het artikel, waar dieper in wordt gegaan onze sociale missie lees je hier. Ook werd er een korte video opgenomen:

Een vliegende start, samen met fantastische partners! 1

Exact

Exact en The Young Digitals trekken samen op om de jongeren een goede start van hun carrière te bieden. Zo verzorgt Exact een bedrijfsbezoek en een case tijdens het opleidingsprogramma. En The Young Digitals gaan voor Exact aan de slag met online marketingopdrachten waardoor deze jongeren hun kennis in de praktijk kunnen toepassen en het marketingvak helemaal in de vingers krijgen. Ook heeft Exact al een young digital in vaste dienst genomen. Exact is dus een erg waardevolle partner voor ons!

We schreven eerder al een persbericht over onze samenwerking met Exact. Deze lees je hier.

Een vliegende start, samen met fantastische partners! 2

Stichting DOEN

Met de ondersteuning van Stichting DOEN kunnen wij ons opleidingsprogramma aanbieden aan nóg meer jongeren zonder startkwalificatie en met een afstand tot de arbeidsmarkt. Via ons initiatief worden zij opgeleid, doen werkervaring op en worden begeleid naar een baan. Stichting DOEN is aanjager van groene, sociale en creatieve voorlopers. DOEN ondersteunt mensen en organisaties die op ondernemende, creatieve en innovatieve wijze bijdragen aan een betere wereld. Een partner waarmee we helemaal op een lijn zitten en hopen nog een lange, fijne samenwerking tegemoet te gaan! 

Ook over Stichting DOEN schreven we een uitgebreide blog. Lees hem hier!

Merci, bedankt, thank you!

In juli bestaan we een jaar en we zijn ontzettend trots op hoeveel jongeren we hebben kunnen helpen. Zoals boven uitgelegd hadden we het zonder onze partners en hun enthousiasme niet kunnen doen.

Wist jij dat we regelmatig blogs posten over de bijzondere dingen die we meemaken en feitjes die we graag delen? Klik op de button om meer blogs van ons te lezen!

Meer zoals dit:

Dag van een trainingsbegeleider

Dag van een trainingsbegeleider

Met onze marketingtraining helpen we jongeren die vastgelopen zijn aan een basis in digitale marketing. Dit doen we in zes weken, onder begeleiding van onze trainingsbegeleiders. Maar wat houdt het werk van een trainingsbegeleider in? Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Wij liepen een dagje mee met Amanda, de trainingsbegeleider in Utrecht!

Lees meer
Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Het jaar zit er alweer bijna op. Halloween komt eraan, daarna is het twee keer knipperen en dan zijn Sinterklaas en Kerst al geweest. Dus wordt het tijd om vooruit te kijken. Welke socialmediatrends kunnen we in 2024 verwachten? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Lees meer