fbpx

BEHIND THE SCENES: DE FOTOGRAFE, DIE IEDEREEN AAN HET GLIMLACHEN KRIJGT

Het is altijd leuk als er nieuwe young digitals starten! Nina viel met haar neus in de boter toen ze een aantal maandjes geleden bij ons begon, nadat ze onze training had afgerond. Het project “Hulp voor het Haagse MKB” ging net van start en ze was dé aanvulling die nodig was: een professionele fotografe, die iedereen aan het glimlachen krijgt.

Behind the scenes: De fotografe, die iedereen aan het glimlachen krijgt 1

Nina gaat ervoor!

Ook Nina had zich bewezen tijdens de 10 weekse-training, als echte teamplayer en doorzetter. Voordat wij Nina leerde kennen, had ze de basisopleiding van de Fotovakschool gedaan en werkte ze in een fotostudio. Maar deze training was iets wat ze wilde doen. Doordat ze jaren thuis zat wegens ziekte, heeft Nina namelijk geen volledige opleiding afgerond.

Wij waren dan ook erg blij om Nina te leren kennen. Haar ervaring als fotografe is namelijk een enorme aanvulling voor ons digital marketing bureau. En daarom werkt zij mee in het team voor ons “Hulp voor het Haagse MKB” project! Nina wordt in dit project begeleid door ervaren professionals, maar zij heeft direct laten zien dat ze de verantwoordelijkheid aan kan.

Zo plant ze de afspraken voor de shoots met de klanten zelf, voert ze de fotoshoots uit en bewerkt ze de gemaakte foto’s na, naar wens van de klant.

Behind the scenes: De fotografe, die iedereen aan het glimlachen krijgt 2

“Een shoot die er voor mij uitsprong was die met schoonheidssalon ASPA Den Haag. De foto’s zijn niet alleen mooi geworden, maar de shoot was ook erg leuk om te doen door het leuke klantcontact!”, zegt Nina. En dat is natuurlijk wat je wilt: Een fijne ervaring voor zowel de fotografe als voor de klant, met uiteindelijk een mooi product.

Inschrijven kan nog!

Het “Hulp voor het Haagse MKB” loopt nog maar een beperkte tijd en opgeven kan dan ook nog tot 15 juli. Hierbij verzorgt de Gemeente Den Haag het grootste deel van de financiering, waardoor jij momenteel maar €225 betaalt. We helpen jou met je online zichtbaarheid, waardoor je meer nieuwe klanten kunt bereiken. Dat doen we dus onder andere met leuke content! Zoals foto’s gemaakt door Nina en leuke teksten geschreven door bijvoorbeeld Melanie, waar we laatst ook een blog over schreven. Ook helpen we je met het inzicht krijgen van hoe je social media posts presteren.

Opgeven kan dus nog tot 15 juli. Wil jij dit ook? Lees hier het complete aanbod en meld je dan snel aan:

Meer zoals dit:

Dag van een trainingsbegeleider

Dag van een trainingsbegeleider

Met onze marketingtraining helpen we jongeren die vastgelopen zijn aan een basis in digitale marketing. Dit doen we in zes weken, onder begeleiding van onze trainingsbegeleiders. Maar wat houdt het werk van een trainingsbegeleider in? Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Wij liepen een dagje mee met Amanda, de trainingsbegeleider in Utrecht!

Lees meer
Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Het jaar zit er alweer bijna op. Halloween komt eraan, daarna is het twee keer knipperen en dan zijn Sinterklaas en Kerst al geweest. Dus wordt het tijd om vooruit te kijken. Welke socialmediatrends kunnen we in 2024 verwachten? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Lees meer