fbpx

BEHIND THE SCENES: MELANIE IS ONZE NIEUWSTE DIGITALE DOORZETTER!

We laten het op onze social media regelmatig weten, bijvoorbeeld toen we een plekje op de website van de gemeente Den Haag kregen in het overzicht van sociale ondernemers: meer opdrachten betekent dat we meer jongeren kunnen helpen met werkervaring. Toen we een “GO” kregen van de gemeente voor ons Hulp voor het Haagse MKB-project stond het team te springen. Want dat betekende een nieuwe topper, een nieuwe aanwinst. Uit de laatste training namen we deze digitale doorzetter aan: Melanie Visser.

Behind the scenes: Melanie is onze nieuwste digitale doorzetter 1

The struggle die veel jongeren kennen

Net als zoveel andere jongeren in Nederland is Melanie bij ons terecht gekomen, omdat het niet lukte om een goede baan te vinden. Ze is wel aan verschillende opleidingen begonnen, maar vond ze dan toch niet leuk of zat niet op haar plek. Ook speelde er op de achtergrond veel, waardoor ze simpelweg niet wist wat de juiste keuze voor haar was. Dit is iets wat wij veel zien onder jongeren en we zijn blij dat ze met zoveel plezier de training bij ons heeft kunnen volgen.

 

Bewezen talent voor digital marketing

Melanie heeft de brains voor het analytische gedeelte van digital marketing. Dit viel tijdens de training al op. Momenteel draait ze volop mee aan de voorbereidingen voor het Haagse MKB-project en wanneer we starten met de opdrachten voor de klanten zal Melanie zich storten op het rapporteren. Ze zal namelijk de organisaties die meedoen helpen met het opzetten van hun Google Analytics en het maken van de juiste, effectieve UTM-tags. Dat is de basis waarop je je rapportage moet gaan bouwen. Vervolgens is het van belang dat de organisaties begrijpen hoe een rapportage gemaakt wordt en wat je met de gegevens doet. Op die manier kan ze MKB’ers met een klein marketingbudget meegeven hoe ze zelf aan de slag kunnen met het verbeteren van hun social media.

Behind the scenes: Melanie is onze nieuwste digitale doorzetter 2

Met andere woorden: deze digitale doorzetter kan aan de slag! We hopen dat Melanie een leuke en leerzame tijd tegemoet gaat met ons. We zijn in ieder geval nu al trots op haar prestaties.

Meer young digitals leren kennen?

Wil je meer lezen over onze digitale doorzetters? Lees ook de blog over Vincent, die als trainee begon en nu trainingen begeleidt!

Meer zoals dit:

Dag van een trainingsbegeleider

Dag van een trainingsbegeleider

Met onze marketingtraining helpen we jongeren die vastgelopen zijn aan een basis in digitale marketing. Dit doen we in zes weken, onder begeleiding van onze trainingsbegeleiders. Maar wat houdt het werk van een trainingsbegeleider in? Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Wij liepen een dagje mee met Amanda, de trainingsbegeleider in Utrecht!

Lees meer
Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Het jaar zit er alweer bijna op. Halloween komt eraan, daarna is het twee keer knipperen en dan zijn Sinterklaas en Kerst al geweest. Dus wordt het tijd om vooruit te kijken. Welke socialmediatrends kunnen we in 2024 verwachten? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Lees meer