fbpx

CO-FOUNDER MARC DOET EEN TERUGBLIK OP 2020

Wat een jaar is het geweest! Een jaar waarin we als sociale onderneming een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Het team is flink uitgebreid en verschillende collega’s zijn doorgestroomd naar nieuwe banen: wat het doel van onze sociale onderneming is! En we kijken uit naar mooie samenwerkingen met onze klanten. Want inmiddels werken we voor een steeds groter aantal super mooie bedrijven. Samen met hen geven we onze jongeren een kans op een nieuwe toekomst. Hieronder een aantal punten die ons jaar zo bijzonder maakte.

1. Tóch 40 certificaten overhandigd

Ondanks de coronacrisis hebben we dit jaar toch 40 online marketing certificaten overhandigd! Het was een soms lastig, een combinatie van thuiswerken en online presentaties. Maar they did it! We zijn trots op de jongeren die het dit jaar toch hebben gehaald!

2. We openden onze tweede vestiging: in Rotterdam

Uiteraard, de opening van een nieuwe vestiging in in Rotterdam. Middenin de wijk Feijenoord, een wijk waar écht werk aan de winkel is maar met een enorme potentie. Dit wilden we heel graag. En we zijn ons netwerk ontzettend dankbaar, want die hebben hier een enorme bijdrage aan geleverd. Nogmaals dank aan partners als Stichting Doen, IT Campus Rotterdam en Humanitas.

3. Dank aan ons netwerk en partners

Tevreden klanten die terugkwamen met meer opdrachten voor onze young digitals! Bijvoorbeeld Exact, de Haagse Hogeschool, de Gemeente Den Haag, Nationale-Nederlanden en Voiceworks. Bedankt voor de fijne samenwerkingen en jullie bijdrage aan onze young digitals!

4. Geweldige uitbreiding van ons netwerk

Nieuwe samenwerkingen met klanten als VodafoneZiggo, ING, Unicef, De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Universiteit van Amsterdam en InnovationQuarter en het JIP (Jongeren Informatie Punt). Onze young digitals zijn afgelopen jaar begonnen met opdrachten voor deze mooie bedrijven en dit zorgt voor waardevolle werkervaring. En voor wat voor namen! We zijn ontzettend trots.

Terugblik marc blog

5. Een team om op te bouwen

Ons team. Want wat zijn we als organisatie gegroeid met toppers als May, Kelly, Martijn, Madelon, Vincent, Ashfaaq, Melanie, Nina, Jurre, Shane, Arun en natuurlijk Sjoerd. Binnen een super fijne sfeer zie je iedereen steeds verder ontwikkelen in zijn of haar eigen vakgebied. Prachtig om te zien, ook al was dat voornamelijk via Zoom.

Helpt jouw bedrijf in 2021 ook mee?

Nogmaals heel erg veel dank aan alle partners, klanten, ons netwerk, iedereen die ons heeft gesteund op wat voor manier dan ook. Geweldig dat we ondanks alle omstandigheden er nog zo’n een jaar van hebben kunnen maken.

Wil jij in 2021 ook onze sociale onderneming helpen door onze young digitals aan de slag te laten gaan met jouw online marketing? Laat dan hier een berichtje achter. In het nieuwe jaar nemen we contact met je op.

Voor nu wens ik iedereen alvast hele fijne feestdagen. En we spreken elkaar in 2021!

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Meer zoals dit:

Dag van een trainingsbegeleider

Dag van een trainingsbegeleider

Met onze marketingtraining helpen we jongeren die vastgelopen zijn aan een basis in digitale marketing. Dit doen we in zes weken, onder begeleiding van onze trainingsbegeleiders. Maar wat houdt het werk van een trainingsbegeleider in? Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Wij liepen een dagje mee met Amanda, de trainingsbegeleider in Utrecht!

Lees meer
Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Het jaar zit er alweer bijna op. Halloween komt eraan, daarna is het twee keer knipperen en dan zijn Sinterklaas en Kerst al geweest. Dus wordt het tijd om vooruit te kijken. Welke socialmediatrends kunnen we in 2024 verwachten? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Lees meer