fbpx

IT HAPPENED: ONZE TWEEDE VESTIGING IS GEOPEND!

Afgelopen maand kwam er een nieuwe droom uit voor co-founders Marc Pieterse en Sjoerd Hauptmeijer: de tweede trainingslocatie van The Young Digitals is geopend! En wel in Rotterdam. Dat betekent dat we ook in Rotterdam jongeren met tegenslagen in het leven gratis gaan opleiden tot digital marketeers. En dat hebben we gevierd! Zo tekenden we tijdens de opening het partnership met IT Campus Rotterdam en sprak Prins Constantijn, envoy van Techleap, ons digitaal toe! Lees snel verder.

IT HAPPENED: ONZE TWEEDE VESTIGING IS GEOPEND! 1

And we’re officially open!

De officiële opening werd gedaan door Frank Vieveen, Programmamanager Smart City & Digitale Economie bij de Gemeente Rotterdam, Stadsontwikkeling. Hij vertelde over de digitale plannen voor de stad Rotterdam en sprak de trainees toe. Vervolgens mocht het lint doorgeknipt worden onder begeleiding van confetti poppers, die uiteraard niet knalden toen het moest. Maar dat mocht de pret niet drukken! We’re officially open!

IT HAPPENED: ONZE TWEEDE VESTIGING IS GEOPEND! 2

Envoy van Techleap, Prins Constantijn sprak de trainees toe

Het was super bijzonder dat Prins Constantijn, die zich inzet voor digitalisering en inclusiviteit, er digitaal bij kon zijn! Hij werd geïnterviewd door young digital Vincent Jetten. Zo beantwoordde Prins Constantijn bijvoorbeeld vragen over wat hij vindt dat er nodig is om de digitale inclusie in Nederland te verbeteren. Ook sprak hij de trainees toe: “Wij zien een enorme behoefte in de markt aan mensen met digitale vaardigheden. Dus ik hoop dat jullie succesvol deze training af kunnen ronden en dan kom ik jullie zeker weer ergens tegen!”

Tekenen ITcampus

Samen met IT Campus Rotterdam zorgen voor digitale doorzetters

IT Campus Rotterdam is een initiatief dat bijdraagt aan nieuwe, digitale initiatieven en zorgt voor mensen met digitale en technische skills in de arbeidsmarkt. Aan dat laatste is namelijk een tekort in Rotterdam. En daarom sluit het doel van deze organisatie aan bij onze missie. Want wij zien zoveel jongeren die het niet lukt om een goede baan te vinden en leiden hen op in een digitaal vak waar kansen liggen. We zijn dan ook ontzettend trots op dit nieuwe partnership! En we willen IT Campus Rotterdam heel erg bedanken voor hun inzet en aanwezigheid tijdens onze opening!

IT HAPPENED: ONZE TWEEDE VESTIGING IS GEOPEND! 3

Bijzondere tijden, mooie momenten

Het is een hele bijzondere tijd wat betreft het samenkomen. Op de valreep kon ons evenement nog doorgaan. Daarna werden de maatregelen voor het samenkomen aangescherpt. Wij hielden dit evenement nog zittend, op anderhalve meter afstand, met maximaal 50 man. Inclusief wijkagent van Rotterdam Zuid Maurice Schnitker, die ons liet weten erg blij te zijn met de onze komst in de wijk: “Ik spreek dagelijks veel jongeren die niet goed weten wat ze moeten doen met hun toekomst. Een organisatie als The Young Digitals kan een grote bijdrage leveren voor deze zoekende jongeren”.

En het dromen gaat door

Het was een geweldige middag. Maar het mooiste aan het openen van de nieuwe locatie is dat er nog meer jongeren geholpen kunnen worden aan een carrière als digital marketeer. We gaan door met onze missie. Zo starten we in november naast de reguliere trainingen met een crash course in het Laakkwartier, Den Haag. Binnenkort gaan we aan de slag met een samenwerking met ROC Mondriaan. En more to follow!

Meer lezen over onze sociale onderneming? Klik hier:

Meer zoals dit:

Dag van een trainingsbegeleider

Dag van een trainingsbegeleider

Met onze marketingtraining helpen we jongeren die vastgelopen zijn aan een basis in digitale marketing. Dit doen we in zes weken, onder begeleiding van onze trainingsbegeleiders. Maar wat houdt het werk van een trainingsbegeleider in? Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Wij liepen een dagje mee met Amanda, de trainingsbegeleider in Utrecht!

Lees meer
Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Dé socialmediatrends om naar uit te kijken in 2024

Het jaar zit er alweer bijna op. Halloween komt eraan, daarna is het twee keer knipperen en dan zijn Sinterklaas en Kerst al geweest. Dus wordt het tijd om vooruit te kijken. Welke socialmediatrends kunnen we in 2024 verwachten? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Lees meer